Bruiloft

De Joode Drive in Show bruiloft

De mooiste dag van uw leven afsluiten met een onvergetelijk huwelijksfeest.

De mooiste dag van uw leven afsluiten met een onvergetelijk huwelijksfeest

 

De mooiste dag van uw leven afsluiten met een onvergetelijk huwelijksfeest. Ook voor 12,5 jaar, 25 of 40 jaar getrouwd. Een huwelijksjubileum om trots op te zijn verdient een feest. Een dj op je bruiloft? Hartstikke leuk. Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de discjockey over? Wil je het anders? Jullie wensen staan centraal.

Jullie persoonlijke wensen? Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door de muziekkeuze van de DJ; sterker nog: je zult vast al een beeld hebben van de invulling van jullie huwelijksfeest. Of het nu gaat om de om de hits uit de jaren 60, 70 ,80, 90 of de hedendaagse muziek of misschien Nederlandstalige muziek; muziekkeuze is er in overvloed.

Het muzikale verloop van jullie avond Terwijl jullie de gasten ontvangen en iedereen lekker bij kletst met een hapje en een drankje, draaien wij gezellige achtergrondmuziek. Daarna voeren we het tempo op en maken we van jullie bruiloft een swingend feest. We hebben echt alle soorten muziek bij ons en spelen perfect in op de sfeer. Jong en oud krijgen we aan het dansen, met de nieuwste hits, onmisbare classics en al jullie favoriete nummers.

 

De Joode Drive in Show huwelijksfeest